Steekwagens zijn ideaal voor klein goederentransport

0
793
steekwagens

Voor elk bedrijf dat regelmatig allerlei goederen moet vervoeren, zijn een aantal logistieke hulpmiddelen echt onmisbaar. Zo zijn rolcontainers altijd erg praktisch. Ook steekwagens zijn wat dat betreft ideaal voor goederentransport. Met zo’n eenvoudige handkar kun je zonder al te veel moeite producten intern vervoeren. Voor de kleinere afstanden heb je geen mega rolcontainers of wagens nodig. Steekwagens zijn in dat geval al ruim voldoende. Ben je geïnteresseerd in dit logistieke hulpmiddel voor goederentransport en wil je er graag meer over weten? Ik ga vandaag alles vertellen over de steekwagen!

Verschillende soorten steekwagens

Over het algemeen zijn steekwagens in essentie hetzelfde. Toch zijn er een aantal verschillende soorten verkrijgbaar vandaag de dag. Niet elke sector vervoert goederen namelijk op dezelfde manier. Het ene bedrijf moet regelmatig kratten intern vervoeren en het andere bedrijf moet wel eens een zware lading de trap op tillen. Door middel van steekwagens kan je dit doen zonder je rug te belasten. Er is namelijk voor een aantal specifieke toepassingen een bijpassende steekwagen. Hieronder zie je de vier meest voorkomende steekwagens die tegenwoordig verkrijgbaar zijn op de markt:

  • Steekwagens voor de bouw, deze kunnen het zware werk aan
  • Trapwagens, deze steekwagen kan eenvoudig de trap op
  • Krattensteekwagens, voor het vervoeren van zware kratten
  • Steekwagens met een groot laadvlak en ergonomische handvaten

Matador als betrouwbaar merk

Wil je zeker weten dat je goede steekwagens koopt? Neem dan een kijkje in het assortiment van het merk Matador. Deze fabrikant maakt allerlei soorten degelijke wagens. Hierbij lopen de constructies, afmetingen en laadvermogens uiteen. Dankzij het grote assortiment zal je gegarandeerd een geschikte wagen vinden. Van opvouwbare wagens tot wagens met een extra hoog draagvermogen. Matador heeft het allemaal in de collectie. Dus wanneer je zeker wilt zijn van de kwaliteit van de steekwagen, dan kan je voor een betrouwbaar merk kiezen als Matador.

Ideaal voor goederentransport

Voor elk bedrijf dat intern regelmatig goederen moet vervoeren zijn steekwagens zeker een aanrader. Deze handige en functionele handkarren zijn namelijk uitermate geschikt voor goederentransport. Het is zelfs mogelijk om een speciale variant te kiezen die volledig aansluit bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan ergonomische handvaten, een groot laadoppervlak of extra stevige wielen. Bovendien is het zelfs mogelijk om voor de milieuvriendelijke optie te gaan. Deze wagens zijn gemaakt van enkel en alleen duurzaam materiaal. Kom je er maar niet uit welke wagen het beste bij jou past? Vraag dan om vrijblijvend advies bij de webshop. Ze helpen je vast en zeker graag verder op weg.