Gabor schoenen: je koopt ze natuurlijk online

0
1913
Gabor schoenen

Schoenen kopen, ik vind het eerlijk gezegd nogal een crime. Winkel in, winkel uit. Passen, lopen, bedenken bij welke kleding het staat. En naast je staat de verkoopster alle pluspunten op te sommen van de schoen die je aan hebt. Nu zijn dat bij Gabor schoenen ook aardig wat pluspunten, maar het gaat mij altijd te snel. Ik heb even tijd nodig om al die informatie goed te verwerken. Daarom koop ik mijn Gabor schoenen online. Wel zo makkelijk. Thuis even passen en even een paar uur mee rondlopen. Passen ze echt? Zitten ze lekker? En dan de kast opentrekken. Past deze laars inderdaad bij deze broek? Online winkelen, het is ideaal. Bovendien heb je altijd zicht op de totale voorraad en niet op het kleine deel dat in de winkel ligt. Laatst had ik leuke schoenen gezien in een winkel, maar ze hadden ze niet in mijn maat. Toen moest ik ze alsnog online bestellen. Ik had mezelf een trip naar de winkel kunnen besparen.

Gabor schoenen lopen voorop

Toen de broers Bernhard en Joachim Gabor in 1949 hun schoenenfabriek oprichtten in een plaatsje vlak bij Hamburg was er natuurlijk nog helemaal geen sprake van online shoppen. Zij waren al blij dat ze door het gouden zakhorloge van hun vader te ruilen in bezit kwamen van een echte Singer naaimachine. Het summum van techniek destijds. Maar de broers hadden wel wat met techniek en ze zouden die online winkels ook vast geweldig hebben gevonden. Want in 1951 was Gabor het eerste bedrijf dat een machine inzette voor het produceren van kant en klare zolen. Omdat ze steeds vooruit bleven lopen op de ontwikkelen groeide Gabor schoenen snel. In 1959 kan al de tweede fabriek worden geopend die hypermodern is en voorzien van de nieuwste technieken. Ook in het ontwerpen van de schoenen lopen ze voorop. Ondernemers uit de Verenigde Staten komen zelfs kijken hoe die broers dat toch allemaal doen. Een periode met ups en downs breekt aan maar Gabor schoenen komt altijd als overwinnaar uit de strijd. Het bedrijf is enorm succesvol en in 2013 winnen ze een prijs voor het beste damesschoenmerk.

Jij koopt ze toch ook?

Al met al bewijst de geschiedenis van Gabor dat als je voorop loopt in ontwikkelingen en je alles goed bijhoudt je zeer succesvol kan zijn. Daarom gaan wij ook mee met deze stroom en kopen we online. Dat is zoveel makkelijker en het levert je veel tijd op om andere dingen te doen. Dingen waarin je wellicht net zo succesvol kan worden als de gebroeders Gabor.