Sierbestrating op maat voor jouw huis en tuin

0
746
Sierbestrating

Wil je de straat, stoep of grond voor je deur of kantoor wat opfleuren? Wil je opvallen, en een zakelijke, gezellige of formele indruk achterlaten? Denk dan aan sierbestrating. Een voortuin of achtertuin is een verlenging van uw huis. En uw huis is waar u zich prettig en thuis in dient te voelen. Is de tuin of straat een zooitje, te saai, of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u nu sierbestrating laten leggen. Dit is bestrating, voor de sier. Het varieert van creatieve opdrukken, tot kleuren, tot verschillende soorten producten waarvan deze bestrating wordt gemaakt.
Sierbestrating

Betonnen sierbestrating komt het meest voor

De basis van sierbestrating is vaak beton, want betonnen bestrating is duurzaam en gaat lang mee. Denk aan regen, storm, en hitte; beton kan het allemaal aan. Zo blijft de betonnen sierbestrating jarenlang perfect. Bestrating van beton komt in allerlei soorten en maten, ook met topcoats voor bescherming. Ook is er voor mensen met een kleiner budget betonnen bestrating!
Je kunt al vanaf tien euro per vierkante meter iets laten leggen in je tuin.

Andere soorten sierbestrating

Vindt u beton niet mooi in de tuin, dan zijn er nog vele andere opties, zoals keramische tegels, natuursteen, grind, zand, en klinkers en stenen. Kies de juiste sierbestrating voor uw tuin, en zo wordt uw tuin een lust voor het oog!
Weet u niet waar u moet beginnen, en weet u niet wat er beschikbaar is? Via de site van Excluton kunt u nu zelf handig een keuzehulp invullen. Deze helpt u met de ideale keuze maken voor uw tuin!

Hoe werkt het uitzoeken van sierbestrating?

Op de site drukt u allereerst op de keuzehulp. Dan kunt u kiezen uit sierbestrating voor autopad, dakterras, of terras. Let op! Niet iedere bestrating is geschikt voor ieder oppervlak. U kunt alle opties aanklikken, mocht uw terras en dakterras bijvoorbeeld hetzelfde zijn. Daarna wordt gevraagd naar kleur. Wat vindt u mooi in de tuin? Houdt rekening met dagen met zon en regen. Opvallende kleuren zijn vrolijk en aanwezig, neutrale aardekleuren smelten in met uw tuin.
Kies bijvoorbeeld voor antraciet, taupe of grijs voor neutrale kleur, of rood, geel of paars als vrolijke kleur. Hierna kiest u uw formaat; keuzes zijn middel of groot, met een afmeting hulp. Daarna krijgt u een aantal keuzes waaruit u gemakkelijk zelf kunt kiezen, zoals leisteen bestrating, woodstone bestrating, of sierbestrating met een print.
Vergelijk prijzen, kies je favoriet, en je tuin zal je dankbaar zijn!