Laptoptassen: een handig en onmisbaar item.

0
677
laptoptassen

De online wereld neemt steeds meer de overhand en de laptops zijn dat ook bijna niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De laptop wordt tegenwoordig overal mee naartoe genomen. We zien ze steeds vaker op kantoor, onderweg in de trein en in de collegezalen. Helaas biedt onze gewone tas niet de ruimte en bescherming die dit gebruiksvoorwerp nodig heeft. Daarom zijn er laptoptassen in het leven geroepen. Altijd de gewenste maat, kleur of materiaal en handig online te bestellen.

Laptoptassen van klein tot groot

Laptops zijn er in verschillende soorten en maten. We kennen bijvoorbeeld de notebooks met een scherm 14 inch of de grotere varianten van 17 inch. De kleine variant past natuurlijk wel in een grote tas maar andersom wordt dit wat lastig. Daarom heeft Marington laptoptassen in bijna alle maten. De website biedt onder andere de volgende maten aan wat deze items betreft; 13 inch, 14 inch, 15 inch, 15.6inch, en 17 inch. Dus voor ieder wat wils. Weet je niet precies welke inch jouw laptop heeft? Meet het scherm diagonaal op en aan de hand daarvan kun je op het internet de juiste inch berekenen.

Klassieke of modern

Naast de verschillende maten biedt de website ook heel veel designs aan wat betreft de laptoptassen. Vroeger waren laptoptassen alleen maar verkrijgbaar in een simpel zwart design maar daar hebben ontwerpers gelukkig verandering in gebracht. Tegenwoordig zijn deze items dus in alle kleuren en materialen verkrijgbaar. Mocht je voor een stijlvolle look willen gaan zijn de laptoptassen van suède daar bijvoorbeeld heel erg geschikt voor. Deze tassen komen het meeste in de kleur bruin voor. Wil je voor een iets modernere look gaan dan zijn de stoere zwarte leren laptoptassen daar weer top voor.

Laptoptassen, die kunnen tegen een stootje

Naast de mooie designs en de juiste maten gaat het bij de laptoptassen natuurlijk vooral om de bescherming die deze bieden. Tijdens de reis naar werk of school kan er natuurlijk wel eens wat gebeuren, een buitje over je heen of een duw waardoor de laptop misschien wel uit je handen valt. De laptoptassen op Marington bieden de ultieme bescherming tegen al dit soort momenten. De tassen zijn namelijk dubbel gevoerd en hebben een apart laptopvak waardoor de klappen worden gedempt en het water niet binnenlaat. Ideaal dus voor alle omstandigheden.

Ben jij opzoek naar dit onmisbare item, neem dan snel een kijkje!