Zo krijg je je man mee uit winkelen

0
778
herenkleding

Ik ging laatst met mijn man shoppen. Hij heeft er normaal een hekel aan, maar dit keer had ik hem zover gekregen door erachter te komen wat hij nou eigenlijk wil. Het was eigenlijk heel simpel. Hij vond het winkelen vooral vervelend, omdat hij de winkels te heet vond. “Wil je dan mee naar de markt?”, vroeg ik. En dat wilde hij gelukkig wel! Nu is er bij ons op de markt een geweldige kraam met zowel herenkleding als dameskleding. Ik kon hier heerlijk mijn hart ophalen aan de prachtige waar en mijn man vond het geweldig, want je kon je kleding er niet passen. Hup, kleding dus mee naar huis en als het niet goed is, de volgende week terugbrengen.

Herenkleding van de markt

Zo wil mijn man wel vaker mee uit winkelen zei hij! Een geslaagde dag als je het mij vraagt, die ik iedere vrouw kan aanraden. Neem je man dus vooral mee naar de markt! Of lees verder voor de andere tips om je man mee uit winkelen te krijgen. Veel mensen beweren dat de kleding die op de markt verkocht wordt, van slechte kwaliteit is, maar het tegendeel is zeker waar! Bij ons op de markt wordt er ook merkkleding verkocht, zeker als het om herenkleding gaat. Zo vind je goede kwaliteit stoffen zoals wol en katoen. Kwaliteit die lang meegaat en niet na 1 keer wassen gekrompen, onder de pluisjes of vervaagd is. De herenkleding is ook echt kleding waar je mee gezien wil worden. Mijn man is zeer tevreden en hij is een kritisch mens, dus dat zegt genoeg!

Andere opties

Wat nou als je je man met geen mogelijkheid mee uit winkelen krijgt omdat hij echt, echt, echt geen zin heeft om mee te gaan shoppen? Dan kan je altijd nog online winkelen met (of voor) hem! Dit is natuurlijk helemaal de perfecte uitkomst voor vrouwen die graag de kleding voor hun man uitkiezen. Je kan een aantal items in de winkelwagen doen, aan je man laten zien en als hij het ook mooi vindt, dan reken je af en wordt het heerlijk aan je huis bezorgd. Zo houdt je ook meer tijd over voor jezelf of je kinderen. Een win-win situatie dus. Laat je man vooral meekijken, want zo krijgt hij de indruk dat hij ook wat voor het zeggen heeft en het is trouwens ook een leuk momentje die je samen kunt hebben op de bank!