Van vetrol tellen naar complimenten tellen

0
707
korset

Elke keer wanneer ik een feestje heb kijk ik in mijn kast en dan zie ik het probleem wat iedere vrouw ziet in haar eigen kledingkast, ik heb niks om aan te trekken.
Nou ja niet letterlijk maar niks wat mij mooi staat. Altijd maar die strakke jurkjes en de vetrollen die je kunt tellen op het moment dat ik ga zitten, nee dat draag ik niet meer.
Ik was eerst 30 kilo afgevallen maar helaas door een verhuizing en andere stres momenten zijn er toch een paar kilootjes teruggekomen. Best logisch allemaal maar als je kleding compleet aangepast is op de -30 kilo is het toch wel een dingetje.
Ik ben nog steeds veel slanker dan dat ik eerst was hoor maar het zit allemaal net even wat strakker. Ik wil wel weer afvallen maar eerst maar eens de feestdagen vieren en daarna gaan we weer aan de bak.

 

Mijn beste vriendin kwam met de oplossing

Alle kleding pas ik nog wel maar je ziet gewoon wat sneller een vet rol, voor als ik ga zitten. Mijn beste vriendin gaf mij de gouden tip om onder die jurkjes en blouses gewoon een korset te gaan dragen. Nou dacht ik gelijk aan een kinky outfit maar dat schijnt dus helemaal niet meer zo te zijn.
Ik ging googelen op korset en kwam toen bij een hele nette dames online winkel uit. Het waren nette zonder gekke fransjes eraan in verschillende varianten. Ik bestelde voor mezelf een huidkleurige omdat dat eigenlijk onder alles kon. Wit is ook zo wit.

 

Mijn eerste feestje kwam eraan

Precies op de dag van het feestje bracht de postbode mijn korset. Ik was vooral benieuwd hoe dat dan zit en of het pijn doet of irritant zit. Mijn mooiste jurkje uit de kast getrokken en uiteraard het korset er onder. Ik moet zeggen, ik leek gelijk een stuk slanker. Het zat niet heel erg oncomfortabel, ik moest er gewoon nog een beetje aan wennen.
Make-up op en mijn haren weer netjes in de krul, op naar het feestje samen met mijn beste vriendin en nog een paar te gekke meiden.
eenmaal mijn jas uitgetrokken werd ik overspoeld door complimenten. De dames vroegen of ik nog meer was afgevallen en hoe ik er toch altijd nog zo strak uit kon zien na 2 kinderen. Mijn beste vriendin keek mij aan en gaf me een dikke knipoog.
Al moet ik toegeven dat ik heel erg blij was dat het korset aan het einde van de avond weer uit mocht, ben ik absoluut overgehaald en ga ik er nog meer bestellen, echt een aanrader.