Trends die mannen wél zien zitten

0
733

Trends. Het is meestal niet een mannen ding. De trends voor vrouwen vinden ze altijd afschuwelijk of kunnen ze pas na jaren waarderen wanneer het geen trend meer is. De meeste mannen kopen lekker wat ze zelf leuk vinden en het interesseert ze niets of het nou een trend is ja of nee. Soms vraag ik me af of ze überhaupt weten wat het woord trend nou betekent. Maar welke trends vinden de meeste mannen wel leuk en dragen ze? Hier een lijstje:

1. De Napapijri jas

De Napapijri jas is een heel ding geworden. Je ziet hem als je door de grote stad loopt minimaal wel 5 keer voorbijkomen. De jas staat bekend om de voorzijde en rits aan de zijkant. Je hebt hem in verschillende kleuren en je ziet altijd het logo en de vlag terugkomen op de voorkant. Het merk Napapijri kennen we vooral met dank aan de jassen tegenwoordig allemaal wel. Het merk is geboren toen ene italiaanse fabrikant van reistassen een nieuwe betekenis gaf aan outdoor kleding. Ze maken gebruik van innovatieve materialen en wilde veel aandacht besteden aan stijl en combineren.

2. Gekleurde lange jas

Het zullen ze vast niet allemaal zijn, maar veel mannen zijn ook niet helemaal weg van kleur. Een zwarte of een grijze simpele jas is prima. Wat steeds populairder is geworden en daarbij ook toegankelijker zijn gekleurde lange jassen. Zeker de beige/ lichtbruine kleur is erg populair. Het wordt gezien als chique en stijlvol. Het valt zeker op, maar op een goede manier volgens vele mannen.

3. Printjes

Het shoppen mag natuurlijk allemaal niet te lang duren en dus een simpel grijs T-shirt is prima. Wat je tegenwoordig steeds vaker weer terug ziet komen in vele mannen collecties is de print. Het is erg opvallend en dat zal vast een van de redenen zijn dat het bij vele mannen niet erg in de smaak viel. Je ziet veel army printjes, strepen op de zijkant van broeken, ga zo maar door. Vooral de streep op de zijkant van de broek is een favoriet geworden. Het begon vooral bij de vrouwencollecties maar is al snel overgewaaid naar de mannenkant. En wat valt dit goed in de smaak bij vele mannen.

Onder printjes vallen ook de wel bekende geruite blousjes. Vrouwen zijn er meestal helemaal weg van bij hun partner, terwijl de partner het niet altijd hoeft te waarderen. Gelukkig kopen mannen dit nu al sneller uit vrije wil…