Schuttingen voor jou

0
613
Schutting

Het maakt iedere tuin af; een prachtige schutting. Wilt u een of meerdere schuttingen in uw voor-of achtertuin? Zelf schuttingen maken of laten maken? Haal de klusjes man in uzelf naar boven voor de beste schuttingen

Waarom een schutting?

Een schutting is een omheining van uw tuin. Hiermee laat u zien tot hoever uw tuin reikt. Met een schutting houd je irritante pottenkijkers of de vervelende buurvrouw aan de andere kant. Als uw schuttingen hoog genoeg zijn, kan er niemand bij u naar binnen kijken. Dat zorgt voor een veilig gevoel! Ook blijven met uw schuttingen de kinderen of huisdieren beschermd binnen. Zo gaat er niemand aan de wandel! Schuttingen zijn er niet alleen voor privacy, maar ook voor veiligheid.
Er zijn verschillende soorten schuttingen, voor ieder wat! Houdt u van lage donkere schuttingen, hoge betonnen palen, wilt u een ‘onzichtbare’ schutting die perfect in uw tuin past zoals een rietmat? Alles kan. Zoek uw persoonlijke, favoriete schutting uit en ga nu meteen aan de slag!

Materialen.

De beste schuttingen zijn natuurlijk van hout gemaakt. Hout gaat lang mee, is milieuvriendelijk en goedkoop! Daarnaast is hout goed te bewerken. Wilt u een simpele lage schutting? Een hoge, chique schutting? Een versierde, gelakte schutting? Het kan allemaal! Kies uw hout uit en ga meteen aan de slag. Een schutting is gemakkelijk in elkaar te zetten, en leuk om te doen. Zo wordt de schutting in de tuin een persoonlijk gemaakte uitbreiding van het huis. En lekker klussen in de tuin; daar wordt ieder mens wel rustig van.
Voor zekerheid en stabiliteit, kunt u ook kiezen voor een grind, of steenschutting. Deze zijn extra stevig en bestand tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Ook kunt u ervoor kiezen uw houten schutting met betonnen palen vast te zetten. Zo weet u zeker dat uw schutting bij zwaar weer niet omwaait. Wilt u rekening houden met het milieu? Dan is er nóg een betere optie!
Zo zijn er ook schuttingen gemaakt van rietmatten, wilgentenen of heidematten! Organisch en oogverblindend.
Een schutting werkt aan beide kanten. Het is fijn voor u, én uw buurman! Daarom kiezen veel buren ervoor de kosten te delen. Kies een mooie gedeelde schutting voor uw achtertuin, en een prachtige versierde grindschutting voor uw persoonlijke voortuin. De tuin is af, en het is een zicht voor het oog! Privacy, bescherming en een persoonlijk tintje in uw eigen tuin, geschikt voor iedere tuin.