Op zoek naar een nieuwe werkplek

0
846

In de afgelopen periode hebben wij te kampen met veel maatregelen die getroffen zijn om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Door de maatregelen zijn er veel dingen veranderd. Iets wat er in mijn dagelijkse leven is veranderd, is dat ik nu noodgedwongen thuis moet werken. En als ouder van twee jonge kinderen, kun je je voorstellen dat dat erg lastig is. De opvang en de crèche zijn nu tijdelijk gesloten en daardoor zit ik de hele dag met twee jonge kinderen thuis opgezadeld. Op kantoor heb ik een groot bureau met een lekkere bureaustoel waar ik goed aan de slag kan gaan. Thuis heb ik dat dus niet en daarom moet ik even iets improviseren. Ik ben niet op zoek gegaan naar een nieuwe werkplek, maar ik heb thuis met een beetje creativiteit een nieuwe werkplek gecreëerd. En in dit blog zal ik je daar wat meer over vertellen.

Wat een rommel

Nu ik meer tijd thuis doorbreng en ook de kinderen niet naar de opvang kunnen, is het thuis elke dag een grote rommel. Overal liggen spullen en ook ligt er overal viezigheid. Daarom ben ik als eerst hier aan de slag mee gegaan, voordat ik een nieuwe werkplek ging inrichten. Nadat ik het huis redelijk schoon had gemaakt en had opgeruimd, ben ik gaan nadenken over de plek waar ik mijn bureau wilde gaan neerzetten. Ik kwam op het idee om de logeerkamer volledig leeg te maken en alle spullen naar de schuur te brengen. Onze logeerkamer stond vol met dozen en het was meer een opslaghok geworden. Nadat ik alle spullen uit de logeerkamer had gehaald, zag ik tot mijn grote verbazing dat de hele vloer verkleurd was. Het leek wel alsof er een vorm van houtrot in de vloer zat, want er kwam ook geen aangename geur vanaf.

Eerst een nieuwe vloer

Het was duidelijk dat de vloer er eerst uit moest werden gehaald en er een nieuwe vloer ingelegd moest worden, voordat ik daar mijn werkplek kon gaan inrichten. Ik ben geen handige klusser en ik had geen ervaring met het leggen van een vloer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar laminaat inclusief leggen Amsterdam. Nadat de nieuwe vloer in mijn logeerkamer lag, kon ik daar mijn bureau neerzetten en daar mijn monitoren plaatsen. Gelukkig heb ik thuis nu een werkplek waar ik goed aan de slag kan gaan.