Mooie tassen op Markt130!

0
683
mooie tassen

Wat zijn volgens jou de mooiste tassen? Over smaak valt niet te twisten wordt wel eens gezegd – en daar ben ik het mee eens. Gelukkig is dit echter altijd subjectief en kan ik daarom gewoon mijn favoriete mooie tassen aan je voorleggen. Hopelijk heb je wat aan mijn tips voor de beste bags!

De tas is één van de belangrijkste mode accessoires die we hebben. Niet alleen kunnen mooie tassen je outfit helemaal afmaken, ze kunnen ook nog eens erg praktisch zijn. Aan het einde van de dag gaat het natuurlijk vooral om de spullen die je er in kwijt kunt.

Ruime mooie tassen

Een tas kan dus wel prachtig zijn van buiten, maar als deze van binnen weinig capaciteit heeft… Dan heb je er weinig aan. Zelf ben ik fan van bags die van binnen vele malen ruimer zijn dan dat je van de buitenkant zou denken. De rugtassen van Eastpak bijvoorbeeld. Deze compacte en stevige tassen zijn natuurlijk al jaren favoriet van menig scholier. Maar ook op festivals en op het strand zien we de ruime tassen van dit merk vaak. Wist je dat een ‘normale’ Eastpak een capaciteit heeft van 24 liter? Dat is meer dan genoeg voor een legio doeleinden. Altijd een aanrader dus!

Mooie tassen om mee te shinen

Natuurlijk wil het oog ook wat. En niet iedereen is fan van de rugzak. Enkele tassen die naar mijn mening echt opvallen wanneer je ze op straat ziet, dat zijn bijvoorbeeld de tassen van Ted Baker en MYOMY. Ted Baker is uiteraard een zeer bekende ontwerper. Zijn collecties van mooie tassen stelen dan ook echt de aandacht. MYOMY ken je waarschijnlijk wel van de Paper Bag. Het Nederlandse merk wilde een tas ontwerpen die er uitziet als een boodschappen tas. Ofwel de Amerikaanse paper bag. Dat heeft een heel gaaf effect opgeleverd. En heeft ze bovendien zeker geen windeieren gelegd!

De beste webshop voor mode accessoires

Benieuwd hoe de bovenstaande tassen eruit zien? Dat is niet zo gek! Om daar achter te komen hoef je gelukkig niet eens de deur uit. Neem een kijkje in de webshop van Brandfield. Hier kun je al onze favoriete fashion brands vinden. En natuurlijk ook alle mooie tassen die ze ontwerpen en produceren.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Heb je zelf favoriete prachtige tassen waar je een hele outfit omheen kunt bouwen? Laat het ons weten! Bezoek onze contactpagina en stuur ons een bericht. Dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.