We leven in een tijd waarin het nodig is om onze woningen, bedrijfspanden of winkels op allerlei manieren te beveiligen. Helaas is dat een feit, maar moeten we ermee leven. Een nieuwe vorm van beveiligen is door gebruik te maken van mistgeneratoren. Mistbeveiliging is nieuw op de markt en daardoor uniek. Deze mistgeneratoren worden aangesloten op  alarmsystemen en verspreiden bij activering een dikke laag mist in de ruimte. Het is daarom een nieuwe manier van beveiligen, omdat het niet direct preventief is, maar meer belemmerend. Ik heb het gevoel dat ik uw interesse heb gewekt. Leest u verder in mijn blog op Markt130.nl?

Mistgeneratoren beveiligen uw huis volledig

We kunnen met recht mistgeneratoren innovatief noemen. Een simpel product dat zo bijzonder efficiënt is zien we niet vaak. Juist op de markt van inbraakpreventie is iedereen op zoek naar de beste beveiliging. Mistgeneratoren mogen zeker in het rijtje van goede beveiligingsonderdelen gezet worden. Het product werkt eigenlijk vrij simpel. Op het moment dat er een crimineel uw huis of bedrijfspand is binnengedrongen en het alarm gaat af, dan spuiten de mistgeneratoren een flinke laag mist uw huis in. De inbrekers zien niets meer en zullen vluchten door de schrikreactie. Er is daarnaast ook een kans dat de inbreker zo gedesoriënteerd raakt dat de politie hem zelfs kan pakken.

Waarom u mistgeneratoren moet aanschaffen

Er wordt uitgegaan van het feit dat criminelen 5 minuten nodig hebben om hun ding te doen. De politie is er echter pas vaak in 10 tot 15 minuten. Dat schiet niet op natuurlijk. Mistgeneratoren zorgen voor het vertragen van het proces van de crimineel. Daarnaast maakt u er helemaal geen schade mee. Dit product is namelijk goedgekeurd door de Europese Unie op uitstoot en schadelijkheid voor mens en dier. De mist bestaat voor het grootste deel uit een simpele waterdamp. Niks bijzonders dus. Iedereen, inclusief uw huisdieren, kunnen rustig de mist inademen. Ook blijven al uw spullen en etenswaren bruikbaar, omdat de mist gewoon weer verdampt. U zit misschien alleen met de schade aan uw voordeur van het inbreken.

Eenvoudig installeren

Alarmsystemen staan erom bekend dat ze vaak ingebouwd in een huis zitten. Dit is bij dit product anders. U kunt de mistgeneratoren gewoon loskoppelen en meenemen naar een andere bestemming. Bijvoorbeeld als u ervoor kiest om dit product ergens anders te gaan gebruiken, of als u gaat verhuizen. Dit is allemaal geen enkel probleem.