Ik heb genoeg van al die data! Ik kan het werkelijk waar nergens meer kwijt. Mijn mobiel, tablet en camera puilen uit van de data. Al mijn geheugenkaarten zitten vol! Maar het gekke is dat ik deze apparaten nog maar sinds kort in bezit heb. Dus ik vind het nogal apart dat deze al vol zouden zitten. Ik ben hierover gaan informeren bij de bedrijven waar ik ze gekocht had. Zij vertelden mij het volgende: “Meneer, u heeft de ‘goedkoopste’ optie gekocht op het gebied van data. U had bij de aankoop een mobiel moeten aanschaffen met meer geheugenruimte.” Later vertelde de verkoper mij dat er ook nog andere opties waren om extra data op te slaan. Een Micro SD 64GB geheugenkaart. Het handige van zo een sd kaart is dat deze redelijk klein is, maar heeft toch een grote opslagcapaciteit. Ik zal je in dit blog de voordelen van een micro sd 64gb geheugenkaart vertellen.

Wat is een Micro SD geheugenkaart?

Een micro sd geheugenkaart is een opslag van data voor draagbare elektronica. Denk hierbij aan mobiele telefoons, tablets, laptops, nivagatiesystemen, mp3 spelers of andere elektronische apparaten. Je moet wel goed opletten op de kwaliteit van de SD kaart aangezien je een kaart wil hebben die niet snel stuk gaat. Er staat immers waardevolle data op! Zo heb je Micro SD 64GB, 128GB en zelfs kaarten met nog meer opslagcapaciteit. Dus denk goed na voordat je een geheugenkaart aanschaft. Je moet namelijk wel voldoende capaciteit hebben voor al je foto’s of ander soort data.

Voordelen van een Micro SD 64GB geheugenkaart

Een Micro SD 64GB geheugenkaarten zijn handig vanwege het kleine formaat. Door het kleine formaat kan de geheugenkaart makkelijk meegenomen worden. Maar het kleine formaat laat niet weg dat er een gigantische hoeveelheid geheugen op kan worden opgeslagen. Het handige hieraan is dat je bijvoorbeeld foto’s makkelijk kan verplaatsen vanaf je camera. In mijn geval is dit echt een uitkomst. Mijn mobiel en camera hebben beiden te weinig geheugen om chatgesprekken en foto’s op te slaan. Hierdoor is het aansluiten van een micro SD 64GB geheugenkaart erg handig. Ik kan zelfs verschillende mapjes aanmaken waar ik bijvoorbeeld foto’s per jaar, per maand of zelfs per week kan opslaan. Ik kan ook chatgesprekken bewaren. Dit kan handig zijn als ik later nog iets nodig zou hebben.

Heb jij nog ervaringen met te weinig opslagcapaciteit en heb je hierover nog enige tips? Laat het mij weten via het contactformulier!