Leuke cadeaus voor drie soorten mannen

0
660

Cadeaus bedenken voor een man blijft altijd lastig. Of het nou voor je vader, vriend of neefje is, elke keer is het weer moeilijk. Vaak hebben ze al heel veel en kunnen ze ook niks bedenken om te vragen. Of ze zijn te ongeduldig om te wachten op hun verjaardag en hebben ze zelf al gekocht wat op hun verlanglijst stond. Soms helpt het om dan wat inspiratie op te doen bij vrienden of gewoon op het internet. Hopelijk geeft deze blog wat inspiratie, want hierin geef ik cadeau ideeën voor drie verschillende soorten mannen.

De gamer

Is de persoon voor wie jij een cadeau moet kopen 25 jaar of jonger? Dan is de kans groot dat hij dol is op gamen. Hij zal dan ook vast en zeker blij zijn met een cadeau dat gerelateerd is aan gamen. Zo kun je hem bijvoorbeeld blij maken met het nieuwe spel dat net uitgekomen is. Of je kunt een nieuwe headset voor hem kopen waarmee hij met zijn vrienden kan communiceren tijdens het spelen van een spel. Is je budget wat groter en is de jarige helemaal weg van gamen? Dan kun je bijvoorbeeld een Game PC voor hem kopen. Dit is een computer die speciaal gemaakt is voor het spelen van games. Hiermee kunnen ze de vetste games spelen zonder dat de computer vastloopt of langzamer wordt. Vooral de echte gamers zullen dit helemaal het einde vinden. 

De sporter

Voor de sportieveling zijn er veel leuke cadeaus te bedenken. Er zijn tegenwoordig ook steeds meer technologische snufjes die speciaal gemaakt zijn voor het sporten. Denk bijvoorbeeld aan een armband die je hardloopafstanden en -snelheden bijhoudt. Ook kun je bij cadeaus voor een sporter denken aan stretch bands, dumbells of nieuwe sportschoenen. Heb je een groot budget omdat je bijvoorbeeld met een grote groep vrienden een cadeau geeft? Dan kun je misschien zelfs kijken of je een echt sportapparaat zoals een benchpress kunt kopen voor hem. 

De zakenman

Zoek je een cadeau voor een echte zakenman of carrièretijger? Ook voor deze man kun je genoeg leuke cadeaus bedenken. Zo kun je bijvoorbeeld denken in de trant van kleding en kun je manchetknopen, een stropdas of nette schoenen cadeau geven. Ook kun je meer denken in de trant van bureauspullen. Dan kun je op zoek naar een mooie agenda of overzichtelijke planner. Dit zijn spulletjes die mannen niet snel voor zichzelf zullen kopen, maar wel heel handig vinden om te gebruiken zodra ze het hebben.