Intex zwembad voor in de tuin!

0
1073
intex zwembad

Het warme weer komt er weer aan, de zon begint soms zelfs weer een beetje te schijnen! Dat is toch prachtig? Nou ik kan niet wachten op de zomer. Vandaar de reden dat ik het over zwembaden ga hebben voor in de tuin. Ik vind naar het zwembad gaan leuk, maar wat is er nou beter dan in je eigen achtertuin te loungen en soms even een duik te nemen in je eigen zwembad. Een intex zwembad is een heerlijk zwembad dat u zo heeft opgezet! Ik vertel  je hoe u een keuze kunt maken in het soort zwembad dat u nodig heeft. Daarnaast geef ik tips over hoe u het zwembad en het zwembadwater kunt onderhouden.

Keuze in Intex zwembaden

Een Intex zwembad is in veel verschillende soorten en maten te verkrijgen. Ik heb een zwembad van ongeveer 3,5 meter breed en 75 centimeter hoog. Ik heb voor een zwembad gekozen zonder pomp. De keuze in grote van het zwembad kunt u zelf bepalen door te kijken naar de ruimte die u heeft in de tuin. Er moet namelijk genoeg doorgang in de tuin blijven om bijvoorbeeld naar de schuur te kunnen lopen of de achterdeur. Maar er zijn zelfs zwembaden van ruim 7 meter breed. Dus voor elke tuin is er wel iets bij. Ik noemde dat ik geen pomp heb genomen voor mijn zwembad. Ik zal in de volgende alinea kort uitleggen waarvoor een pomp dient.

Onderhoud van het zwembad

Het onderhoud van het zwembad is een belangrijk aspect van het zwembadhouderschap. Wanneer er veel gebruik van het zwembad wordt gemaakt is het nodig om met behulp van een waterpomp het  water te reinigen. Ik heb er voor gekozen om het water niet te reinigen omdat ik niet zo veel gebruik zal maken van het zwembad. Ik zal het namelijk niet dagelijks kunnen gebruiken. Wanneer u er echter veel gebruik van zal maken is een waterpomp noodzakelijk.

Stevig Intex zwembad

De intex zwembaden zijn uiterst stevig en verkrijgbaar met metalen frame. Dit zorgt ervoor dat wanneer u en een aantal vrienden gebruik maken van het zwembad, dit niet uiteen zal vallen. Maar naast de metalen frames zijn er ook opblaasbare zwembaden met een rubberen bovenrand die als frame fungeert. De zwembaden zijn naast ronde vormen ook verkrijgbaar in rechthoekige vormen. Dit zorgt ervoor dat hij makkelijker in een smalle tuin past.

Heb je nog leuke verhalen of tips over zwembaden? Laat het mij weten via het contactformulier! Ik ben altijd geïnteresseerd in op- of aanmerkingen over mijn blogs!