Houten speelgoed baby: weet wat je koopt!

0
708
houten speelgoed baby

Je baby is je kostbaarste bezit en je zoekt zorgvuldig uit welk speelgoed geschikt voor hem is en welke niet. Gelukkig worden we daarbij goed geholpen door de informatie op de dozen die vaak aangeven hoe oud het kind moet zijn. Speelgoed baby is veel te krijgen, maar het is niet kwalitatief allemaal even goed. Al dat plastic spul, wat je baby in zijn mond stopt, kan toch niet gezond zijn. Ik vind houten speelgoed baby een goede uitkomst. Bovendien stimuleert houten speelgoed baby het leervermogen van mijn kind en het is veilig. Om het nog maar niet te hebben over het feit dat het houten speelgoed baby fleurig en kleurig is. Dus ik ga online opzoek naar het houten speelgoed baby en ik kies zorgvuldig uit waar mijn kind mee speelt.

De geneugten van de moderne tijd

Ik wil er, net als veel ouders, voor waken dat mijn kind te vroeg kennis maakt met de geneugten van de moderne tijd. Daarmee bedoel ik de telefoons en de games. Ik heb echt veel liever dat mijn kind met blokken en kleurpotloden speelt en buiten aan een klimrek hangt. Over de eerste jaren maak ik me wat dat betreft niet veel zorgen. Mijn kind is nog grotendeels bij mij en invloeden van buitenaf kan ik nog een beetje afweren. Bij verjaardagen geef ik ook gewoon aan welk speelgoed mijn kind zou willen krijgen. Hij vindt alles best want alle speelgoed is leuk. Hij heeft gelukkig nog geen idee van achter een scherm zitten en alleen maar kijken. Toch maak ik me nu al zorgen over het moment dat mijn kind de grote wereld in stapt en het houten speelgoed misschien opeens te min voor hem wordt. Als hij vriendjes met een telefoon ziet lopen of bij hen thuis kennis maakt met gamen. Wat kan ik daar tegen doen?

Houten speelgoed baby: maak het leuk

Ik probeer hem daarom nu al te leren hoe leuk het spelen met houten speelgoed is. Hoe heerlijk je daarmee kunt rondrijden, bouwen en ontdekken. Misschien zal hij met zo’n basis toch altijd weer terugvallen op lekker rommelen met zijn speelgoed dan op de telefoon. Helemaal vermijden zal wel niet lukken. Ik ben al tevreden als mijn kind het straks gewoon goed weet te combineren. En dat begint nu al door hem als baby, peuter en kleuter houten speelgoed aan te bieden. Dat blijf ik dus doen. Weet wat je koopt!